Mededelingen Korps Rijdende Artillerie: Bijzondere Korpsborrel 2018 in het teken van KRA 225

Mededelingen Korps Rijdende Artillerie

Bijzondere Korpsborrel 2018 in het teken van KRA 225, 28-09-2018

BOVENBEEKSTRAAT 9 ARNHEM - Dit jaar vindt wederom de Korpsborrel plaats in Arnhem en wel op vrijdagavond 26 oktober 2018. Dit is de laatste activiteit die in het kader van 225 jaar Korps Rijdende Artillerie georganiseerd wordt. De Korpscommandant, Luitenant-kolonel Rienk Sijbrandi, nodigt alle (post)actieve officieren van ons Korps van harte uit om hieraan deel te nemen. De borrel vangt aan om 19:30u en t/m 23:00u zult van een hapje en drankje worden voorzien. De locatie dit jaar is BABO Cafe in Arnhem dat zich op 50 meter afstand van het Gele Rijdersplein bevindt, waar dit jaar onder arctische omstandigheden de ceremonie van het oprichtingsappel plaatsvond.

Wegens ons jubileumjaar is deelname aan de Korpsborrel gratis en alle deelnemers ontvangen een pochet in de korpskleuren. Tevens wordt tijdens deze avond de groepsfoto aangeboden aan de Korpscommandant waar de deelnemers tijdens het Korpsdiner 2018 opstaan. Verder wordt het Ererijderschap van Lkol Huijsman officieel vastgelegd. Het belooft dus een bijzondere 6e editie van onze Korpsborrel te worden.

De uitnodigingen belanden komende week bij alle genodigden op de mat. U kunt zich echter nu al opgeven door een mail te sturen naar vustco.sie.s1@mindef.nl. Gelieve dit te doen voor vrijdag 19 oktober 2018. Het maximaal aantal personen wat in de locatie past is 60 personen en vol is helaas vol.

Namens de Korpscommandant hoop ik u op 26 oktober in grote getalen te zien bij de Korpsborrel!

Bereikbaarheid BABO Cafe: Openbaar vervoer: Dichtstbijzijnde treinstation is Centraal Station Arnhem wat op 800m, ongeveer 10 min, lopen van BABO Cafe. Vanaf Busstation Willemsplein is het 350m, ongeveer 4 min, lopen naar de locatie.

Adres BABO cafe Feestzaal van BABO Cafe, Bovenbeekstraat 9, 6811 CV te Arnhem.

Betaald parkeren kan zowel in de Musisgarage als de Q-Park Broerenstraat, die zich op 5 minuten loopafstand vanaf BABO cafe bevinden. Het adres van de Musisgarage is Velperbinnensingel 2, 6811 BP Arnhem. Het adres van Q-Park is Broerenstraat 51, 6811 EB Arnhem. We adviseren echter de Musisgarage vanwege een meer gunstig tarief en omdat die iets dichterbij BABO Cafe gelegen is.

  0 reacties